torsdag 29 september 2011

Otrevligt kvälls väder..

Älskar att gå hem från jobbet längst med havet <3

Skickat från min HTC

Solar

Seriöst det är 26 grader och jag Ligger på stranden och solar och har badat. Första oktober i helgen, och det ska bli upp emot 30 grader. Knepigt!!! Men ibland älskar jag ändå Brighton, speciellt när man jobbar kväll en dag som denna :)

Skickat från min HTC

onsdag 28 september 2011

Chillar på stranden


Alltså nu har vi problem med lägenheten igen. Orkar inte!!!! Väntar på möte med våran fitt-agency som inte kan ett skit. Ibland hatar jag England. Vädret är fint i alla fall, 25 grader och sol.

Har haft två underbara dagar i Sverige


Två dagar var alldeles för lite, längtar tills nästa gång jag ska hälsa på!

torsdag 22 september 2011

Torsdag

Hej hej hej :) idag så har jag inte gjort något vettigt alls, ska jobba strax, kommer komma hem trött som attans vid tio tiden ikväll. Men vädret var jätte fint förut så satt vid stranden i solen jätte länge. Sen gick solen i moln och det började blåsa kallt, men jag hade redan bestämt mig för att bada så jag hade inte mycket till val :)  va verkligen svinkallt om man jämför med igår! Pusselipuss

Skickat från min HTC

onsdag 21 september 2011

Onsdag

Jag har haft min helt lediga dag idag :) låg och sov till typ ett sen gick jag och Frida till optikern och gick runt lite på stan, det är verkligen hur bra väder som helst här nu. Så jag och Frida tog och badade i vågorna, det va faktiskt ganska varmt! Puss

måndag 19 september 2011

Kvälls picknick

Har jobbat en sväng och nu sitter jag på stranden med lite kompisar och har picknik. Vädret är helt underbart <3

Älskling <3

Tack så hemskt mycket <3

torsdag 15 september 2011

Aningens långtråkigt

Alltså jag har jobbat klart och nu ska jag jobba extra för att typ stå på en parkeringsplats och ge direktiv för de vuxna som ska simma, för de har bytt så nu är de på Brighton college's simhall. Fett Kul. Och jag har två timmar kvar. Helt själv på en sjukt läskig skolgård...

Skickat från min HTC

tisdag 13 september 2011

Hem från jobbet

Nu har det fina vädret kommit tillbaka äntligen. Har haft de små barnen idag så jag har varit i vattnet hela dagen så det är riktigt skönt att kunna gå hem iklädd t-shirt såhär på kvällen. Nu ska jag hem till min kära familj och laga något gott och äta. Pusselipuss

Skickat från min HTC

En sak jag hatar med England

Alltså en grej jag verkligen INTE tycker om med England är att om man bor i en lägenhet så är det rätt vanligt att man inte har tvattmaskin... inte ens gemensam tvättstuga.. vilket innebär att man måste gå till en laundrett.. som i sin tur betyder att man måste bära runt på sin smutstvatt på stan och sedan sitta och vänta i tråkigaste rummet och läsa tröttaste tidningarna..
Bajs va tråkigt.
Längtar tills jag ska börja jobba :)

torsdag 1 september 2011

Vilken sommardag


Firar första september med 25 grader sol och lite sovning på stranden :) nu ska jag hem och välkomna våran nya flatmate Philippa :) tänkte ha BBQ i trädgården och äta lite majs-kolvar :)

Jobba jobba


Nu har jag inte skrivit på jätte länge. Så jag ska bli bättre. Egentligen har jag bara väntat att den har veckan ska ta slut så jag kan få fredag.blev precis klar för dagen på jobbet, har jobbat hela veckan som simlarare :) det är jätte kul och barnen är söta. Lite skillnad faktiskt från simskolan i Sverige. Alla barn här är så disciplinerade. Men imorgon är det fredag!!!! Vilket innebär att jag får besök från sverige <3 kan inte vänta längre!!!! Vill ha fredag nu!

Bilderna tog jag i morses när jag gick till jobbet, så himla underbart väder idag så jag ska nog gå och sola på stranden :)