fredag 18 november 2011

Torsdag kväll


As kul kväll igår! Gick ut med några kompisar från jobbet, drog till puben och körde loss med mina biljardskills, sen drog vi vidare till Audio och dansade runt en sväng!!  TREVLIGT MÅ JAG DÅ SÄGA.

torsdag 17 november 2011

Varför inte bada i november?

Hej alla!! Idag så hade jag en jätte mysig sovmorgon, drack lite cappuccino, kollade tv, tvättade och sen gick jag på en promenad. Vädret va så himla fint så jag tog faktiskt på mig min bikini och gick till stranden i min fina morgonrock och tog ett dopp!!! Jätte härligt! Sen blev det lite jobb och nu ska jag ut med lite kompisar från jobbet! Glad torsdag, pusselipuss!



måndag 14 november 2011

Mums

Sitter och äter Alex fish and chips leftovers med fingrarna medans jag väntar på min egna mat att bli klar.. FRÄSCH.

Min helg!


Började min helg med jobb som vanligt, sen blev det att fika med min fika vän Cecilia och sedan på kvällen kom min vän Kirstie hem till mig och så åt vi lite middag och drack vin och sedan gick vi ut. Igår (alltså söndags) mådde jag så jävla kass, tackade gud för att vi inte tog tåget upp till London som vi fick för oss Haha!! Nu är det måndag och jag blev precis klar på jobbet, taggar för lite crazy golf såhär på eftermiddagen!!!!!

lördag 12 november 2011

Guldlock

Haha!!! Ja, jag ska borsta ut lockarna så det ser mer naturliga ut!!!

tisdag 8 november 2011

Frulle

Inte lite god frukost jag åt idag. Mammas hemmagjorda kanelbullar och lite cappuccino på det. GOO!



Måndag

Hej kära dagbok. Kom precis hem från puben, har haft några glas med mina vänner James och James.
Det var verkligen jätte trevligt. Va jätte tråkigt att säga hej då till mamma och pappa :( men jag hoppas jag får se dem snart igen! Annars har jag inte gjort så mycket idag. Jobbat och köpt förlängnings sladd, det vanliga liksom.


söndag 6 november 2011

Sista kvällen med mamma och pappa


Har haft en jätte mysigt och trevlig och kul sista kväll med mami och Papi. Tänk vad man uppskattar sina föräldrar när man inte träffar dem så ofta... Jag kommer sakna er <3

Söndag i Hastings


Åkte till Hastings idag med mamma och pappa. Det ligger jätte nära Brighton och det va verkligen Kul att se någonting annat också! Jätte många mysiga ställen fanns där och jätte många gulliga gator och så åt vi på en jätte god fisk restaurang. Nu är vi i Brighton och nu ska vi till en annan fisk restaurang!! Puss!!!


Lördag


Mysigt dag med min mamma och pappa. Så Kul att ha dem här hos mig i Brighton. Har ätit jätte god mat och gjort mysiga saker. Nu så ska vi lägga oss för imorgon ska vi ta tåget till Hastings :) pusselipuss

lördag 5 november 2011

Mamma och pappa är här!!

Mamma och pappa kom hit igår kväll!! Vi bor alla tre tillsammans på hotel och idag så har vi varit och kollat affärer, kollat runt i stan, varit inne och kollat i palatset och varit uppe i Brighton wheel och njutit av utsikten. Nu ska vi till grand Hotel och dricka afternoon tea och äta scones!!! Pusselipuss



torsdag 3 november 2011

Torsdag!!

Redo för utgång med mina engelska m8s. Hihihi!! X

Skickat från min HTC

onsdag 2 november 2011

Onsdag!


Har väl inte haft världens action idag, har sovit skit länge, jobbade inte idag, men alla mina kompisar har typ jobbat så jag har haft ganska tråkigt. Vaknade tidigt idag men sen orkade jag inte gå upp så jag somnade om och vaknade vid tre!!!!!! Haha hur dåligt är det! Nu på eftermiddagen mötte jag upp med fröken Wallman på lite engelskt cream tea (scones med ett Speciellt smör + te) , jätte mysigt! Nu är jag i lägenheten och ingen är här, så vet inte riktigt vad jag ska göra.. städa tills päronen kommer hit och hälsar på nu på fredag kanske?  


tisdag 1 november 2011

Jag i tidningen!

Hahaha!!! Sjukt ful bild på mig på första sidan på business delen i Brightons tidning "the Argus". Hade solen rakt i ansiktet så jag såg helt blek ut!!!! Jag och några andra simlarare är med :) Haha Kul ändå!!!

Skickat från min HTC

Shopping at Tesco...

Alltså va f...aan!!! Här har jag kämpat mig till den stora Tesco metro bara för att Tesco local har slutat sälja veggie burgare. Och så kommer man fram till veg området så är ALLT borta?!!?! Sämsta jag har varit med om, ska fan börja handla på Sainsburys !!!!!!!!

Skickat från min HTC