söndag 30 oktober 2011

Sunday


Har haft sista dagen på min kurs idag!!! Skönt att bli av men den (främst pappers arbetet) men jag måste faktiskt säga att jag tyckt det varit väldigt Kul också för jag är ju om sagt väldigt intresserad av simning och själva teaching delen :) plus eftersom jag bör i England är det bra att ha en brittisk qualification också. Så sjukt att detta är mitt femte år som simlärare... helt cp va tiden går snabbt!!! Och jag känner verkligen hur duktig jag har blivit på dessa åren.. så himla Kul att få jobba med barn och ungdomar! Nu sitter jag på tåget pavag upp till London och min fina christoffer igen <3 jobbar bara kväll imorgon så stannar över så får vi se va för bus vi hittar på i London :)

Puss

Saturday


Igår så gick jag upp tidigt för jobbet sen safort jag var klar så skyndade jag mig till stationen så tog jag tåget upp till London till blomms och hans familj :) vi åt fish and chips på en pub, gick i stan och sen på kvällen gick vi på musikalen "we will rock you". Jag Älskar Queen så de va hur Kul som helst!!

PUSSELIPUSS


torsdag 27 oktober 2011

.....

Tragisk jävla måltid. Pasta med creme fräsch på och lite feta ost. Va fan!


Thursday

Haha min tutor hade lagt fram massa papper på mitt bord när jag kom till kursen i morses för jag har spillt ut mitt och andras kaffe ungefär en sådär 30 ggr hittills på kursen... varav jag totalt råkade förstöra Kirsties pärm igår med allt kaffe...
Hur klumpig är jag.



tisdag 25 oktober 2011

Off to the pub

Nu har jag varit asduktig och gjort massvis med lektions planeringar termins planeringar och fyllt i massa grejer om simning, förtjänar faktiskt ett glas vin! X

Skickat från min HTC

söndag 23 oktober 2011

Haha

Engelsk kille som somnat framför fotbollen.... jag skrattar!!!



Utgång

Utgång med Frida och Johanna, killarna är för bakfull/trötta för att följa med. Jäkla svikerS!!!!!

Skickat från min HTC

lördag 22 oktober 2011

Saturday


Hej hej hallå dagboken. Har vart sjukt stressigt idag, upp vid sju och jobba och direkt när jag var klar så fick jag springa till min kurs jag gör, hann inte äta lunch eller någon ting så det vart lite jobbigt! Väldigt intressant för er och veta om jag äter lunch eller ej, så förutom den informationen så tänkte jag ladda upp en bild på en jätte gosig räv som satt och badade i en fontän inne på Brighton college där jag jobbar. Så himla gullig var den!! Så tittar den rakt in i kameran också, vilket charmtroll. Nu ska det bli gott med vin!!!
Skickat från min HTC

fredag 21 oktober 2011

TV!


Tv i lägenheten och den är inkopplad och fungerar perfekt!!!!!! Och Andrew har lyckats slå på värmen också så man slipper frysa igäl. Det händer lite när man får män i huset. Tur att det finns det manliga könet som kan det här med teknik och element. Jag är jätte glad :)


Friday

Pizza for breakfast, toast for dinner, warum nicht?

Skickat från min HTC

onsdag 19 oktober 2011

Rock n roll

Explain the consequences of not adhering to the principles of what is acceptable in terms of a coach/participant relationship.

...

Jag vet att ni måste vara extremt avundsjuka som inte får såhär roliga hemuppgifter i form av fartfyllda gåtor och skrivuppgifter om simträning att njuta till såhär på kvällskvisten :)

Skickat från min HTC

Wednesday

Hej hallå kära dagbok. Idag fick jag gå upp rövens tidigt för att hinna upp till min kurs jag gör.. lärde mig inte så mycket och kursen är väldigt konstig, det är mest massa pappers-göra som med allt annat här i England. Mycket papper och lite verkstad som jag brukar säga! Efter kursen gick jag och Johanna och fikade på ett jätte mysigt kafé i the lanes som hade glittriga morotskakor!! Festligt festligt tyckte jag och tog kort på den. Sen fick jag köpt mig en tavla att hänga upp på väggen som ska matcha min kommunist tavla som redan hänger där :) fast denna gången köpte jag ingen kommunist utan på en tjej (tror den är på Grace Kelly men jag är inte helt säker). Är för övrigt helt själv i lägenheten, Frida är borta i London och jobbar tills fredag kväll, Andrew är i Amsterdam och Alex jobbar nu och kommer hem sent antagligen. Har asatråkigt!!! Dags att göra lite simlärar plugg kanske.....

Pusselipuss!



Thuesday


Hej hallå dagboken!! Har blivit så himla sjuk verkligen men har haft en himla bra dag ändå, pratade med min fina Blomms på Skype i ungefär fyra timmar, jobbade lite på eftermiddagen och nu ikväll så gick jag och min flatmate Alex till puben och kollade på champions league där manchester United spelade, (Alex är från Manchester) och de vann!! Kul Kul och trevligt med lite bärts så här i sjuktider!!!

Skickat från min HTC

måndag 17 oktober 2011

Oktober väder


Brighton är himla vackert nu i oktober... vi har haft nästan 20 grader i helgen!!! Och hela veckan har typ varit bra. Har varit på kurs hela dagen, ska göra en brittisk qualification i swimming teaching också, bra och ha... fast de pratar mest om hälsa och säkerhet och inte så mycket om simning... så vet inte riktigt hur värt jag tycker detta är! Typisk britter, de är aldrig konsekventa. Har haft sån muskel kramper typ i två dar också, och ont i huvudet, jag har nog fått något virus!! Otrevligt!! Men nu ska jag sova ut för jag börjar först vid halv två imorgon, jaaa!! GOD NATT PUSSELIPUSS

Skickat från min HTC

torsdag 13 oktober 2011

tisdag 11 oktober 2011

Svenskt godis!!

Hihi de har svenskt lös godis godiskungen på biografen på Brighton Marina. Var och såg en film med Mr Bean igår fast det var inte en Mr Bean film då utan det var en annan fast med Mr Bean i. Jätte rolig var den och han är så söt på något sätt! Ligger kvar i sängen och äter upp det som finns kvar i påsen.. hihihi!



fredag 7 oktober 2011

Hem från jobbet


Till skillnad från förra veckans 30 grader vindstilla och sol så har vädret nu valt att ta en någorlunda annan riktning... storm och regn, jag kan inte gå längst med seafront längre för då blåser jag bort. Får ta "inner vägen" till jobbet, går förbi ett och annat palats osv osv osv..
Skickat från min HTC

onsdag 5 oktober 2011

På Brunswick pub

Lyssnar på min kompis Matt och dricker lite svensk cider. Gott :)

Skickat från min HTC

Starbucks


Alltså jag hatar att vi inte har Internet hemma så jag måste ta mig och mitt fläsk till Starbucks om jag ska sitta vid datorn.. och så precis när man skrivit ett sjukt långt och viktigt mail och ska skicka iväg det så dampar Starbucks otroligt äckligt dåliga internetconnection så allt bara försvinner!!! Jävla piss, jag behöver en öl!!!!!!!!!

Skickat från min HTC

måndag 3 oktober 2011

Måndag

Vädret håller i sig och jag ligger på stranden och har precis badat. Är inte jätte sugen på att gå till jobbet nu, men ska inte Klaga för jag jobbar inte direkt i jal mig. Mådde dåligt när jag vaknade, vet inte varför, men nu efter badet mår jag bra igen. Så himla underbart!!!

Skickat från min HTC

söndag 2 oktober 2011

SJUK HELG

Helt sjukt väder. Det är andra oktober och jag har legat på stranden hela dagen igår och idag. Det är 28 grader och igår var jag och badade i en timma (no joke). Och idag var jag i typ en halvtimma haha!!! Och vädret fortsätter i ett par dagar till. Jag fattar varför jag bosatt mig i Brighton!

Jag fredags kväll


Jag och Frida hade slagit vad om att vi skulle båda näck på Brighton Beach. Så jag tog på mig min morgonrock och gick ut till stranden vid tolv på natten och tog mig ett dopp. Fick en fin bild på mig själv när jag posar vid Grand Avenue i Hove :)

Skickat från min HTC