söndag 28 augusti 2011

Söndag

Hej hej hej hallå bloggen. Laga precis lite god mat, och Frida står i köket och lagar svenska kanelbullar!! Det luktar jattegott i hela lägenheten. Tänkte lägga mig ganska snart för imorgon så ska jag faktiskt upp och jobba!! Ska bli så roligt. Får se om jag lyckas ta rätt buss denna gången så jag inte hamnar i någon by utanför Brighton som jag gjorde en gång :) Nu ska vi kolla på Brüno och sen ska jag sova, pusselipuss!

lördag 27 augusti 2011

Lördag

Har vart lite små trött idag faktiskt men jag kom i alla fall upp ur sängen i morses och gick på en intervju för ett bartender jobb idag, det gick verkligen jätte bra!! Så det va Kul :) sen gick jag och Johanna ut i det soliga men fruktansvärt blåsiga vädret, kitesurfarna lever ju loppan nu, faktiskt ganska Kul att bara stå och kolla på dem för det är många här som är så sjukt duktiga. Ikväll ska vi bara ha lite vinkväll här hemma för vi är lite trötta. Pusselipuss

PS, bilden längst ned är till dig mamma, tänkte visa att jag inte bara äter majs och veggie burgare :) Hihi

HAHA

Jag och Johanna är på en liten promenad till Portslade och just nu är vi på the Blue Lagoon och kollar på folk som försöker lära sig vindsurfa, seriöst detta är det bästa jag sett på länge haha jag tror jag dör!!


Ausgang

Off to the the Northern Lights, the Scandinavian pub!!!!!

fredag 26 augusti 2011

Fredag

Jaa skön dag! Vaknade och gick och satte mig på puben och skypade med min fina Blomms, sen var jag på arbrtsintervju och det gick jätte bra, jag har fått mina pengar äntligen, och så får jag reda på att jag ska jobba hela veckan Nästa vecka i simskolan :) Kul Kul Kul!! Och nu sitter jag på en bänk utmot havet och solen skiner och det är varmt och skönt. Dessutom är det fredag och jag har både en och en annan vinare på kylning. Men bäst av allt är nog att jag antagligen får fin besök från Sverige nästa vecka <3 Jaaaa!!



onsdag 24 augusti 2011

Wednesday

Heej! Idag var jag jätte duktig och gick upp vid sex. Lagade ordentlig frukost, städade osv. Hade möte idag med mitt simlärar jobb och deras kontor ligger inte ens i Brighton. Men hurtig som jag är ibland så Gick jag faktiskt både dit och tillbaka!!! Slog till på stort :)

Sen när jag kom hem så gjorde jag lite mat och så gick jag och Frida faktiskt till Hove Lawns och tränade! Har inte tränat på år och dar så kände mig så duktig att jag gick raka vägen till the Wick Inn och tog ett glas vin och satte mig vid Skype :) välförtjänt tycker jag.. hoppas ni haft en mysig dag.

Pusselipuss


tisdag 23 augusti 2011

MobilkrascharN

Har sånt jävla oflyt alltså! Min svenska konto är blockerat för jag slog in fel pinkod tre ggr, och mitt engelska konto som var totalt tomt på pengar så mamma förde över pengar som skulle kommit i måndags men det har blivit något fel så vi måste "efterlysta" pengarna nu och jag kan inte ta ut ett öre.. så idag köpte jag en lemonad för mina sista mynt. Så nu har jag noll pund och noll penny kvar att använda. Jaaaaaa va roligt. Mitt i detta tappar jag min mobil, som jag fick för lite mer än en månad sedan, mitt på gatan med skärmen nedåt så hela skärmen spricker. Jaja, löser med vitlöksbröd.



söndag 21 augusti 2011

Utgång

Det är fan bara jag och Johanna som är taggade nog att gå ut ikväll. Vi har köpt tattigaste vinet för tre pund.. haha! Ibland är England verkligen fördelaktigt. Puss på er som läser! Xxxxx

Skickat från min HTC

lördag 20 augusti 2011

fredag 19 augusti 2011

Mmh Marabou

I'm alright.

Skickat från min HTC

Nu har jag klantat till det igen

Åh jag är verkligen så o-smidig ibland. Är helt själv typ i lägenheten, Johanna sover för hon börjar tidigt imorgon, och Caroline och Frida är på en fest men jag kände att jag orkade inte. Så jag kände för att köpa lite gott och äta och dricka för jag var så uttråkad och hungrig. Så jag gick in till Mulberrys (vår lokala mataffar) för att handla lite. Har absolut inga pengar kvar på mitt engelska bankkonto så min mamma förde över lite till mitt svenska för att det skulle gå snabbt. Så när jag väl stod där och skulle betala så slog jag in min PIN som jag trodde. Självklart är det fel kod och jag testar igen, fortfarande fel. Då har jag fan glömt min svenska Pin kod och mitt kort med mina ENDA pengar på går inte att använda... Men snälla som de är därinne på Mulberrys så fick jag alla mina varor ändå! Pinsammt!! Inte nog med det, de har varit så jävla snälla mot mig, beställt in mer veggie pizzor, gett mitt CV till managern och gjort så jag är "först i listan", bjudit på mat efter man varit ute ovs.. och bara för jag tyckte det var så pinsamt så fick jag en "ros" vikt i papper av en av de anställda för att det skulle bli mindre pinsamt för mig. Folk är verkligen snälla i det här landet.

Så nu sitter jag här i soffan och äter av min mat som inte ens är min, och har aningens ångest över att de enda pengarna jag har finns på ett konto jag inte kan använda. GREAT!

Skickat från min HTC

torsdag 18 augusti 2011

På Starbucks


Sitter på Starbucks och väntar på att en viss Blomms ska sluta jobbet så jag kan skypa. Inte okej att personalen frågar "a mozzarella panini, a venti Latte and a glas of water for you miss?" ... jag tror jag har varit här lite för mycket..

Skickat från min HTC

Bränner fläsket

Nightly walk along the Seafront together with Frida <3 mysigt!


Skickat från min HTC

onsdag 17 augusti 2011

Wednesday


Good evening :) har typ inte skrivit på två hela dar här i bloggen, sorry mamma. Igår var jag på intervju för ett simlarar jobb på Brightons simskola och idag så ringde dem och sa att jag hade fått det! :) jag blev jätte glad för det jobbet var ett jobb som jag verkligen ville ha! Jag har jobbat som simlarare i fyra år och jag tycker det är jätte Kul. Och nu ska jag få massa engelska gulliga barn som pratar så underbart.:)

Nu sitter jag och dricker Cola med Frida och har precis firat med en pizza. Så sjukt lat är jag. Antingen steker jag majskolvar eller så köper jag pizza. Ska definitivt bli bättre med det där på matfronten. Imorgon ska jag slå till på stort nämligen. Tesco-nudlar kanske? Xx

Skickat från min HTC

måndag 15 augusti 2011

At the beach

Just taught Frida how to surf on a £1 surfboard from poundland. It was the best I've ever seen. X

Skickat från min HTC

söndag 14 augusti 2011

Dinner

Have now been eating corn on a cob eight days in a row. It's not funny anymore!!! I miss my mum Xx

Skickat från min HTC

På stranden

Nu är jag Carro och Frida på stranden. Det är cp blåsigt men solen skiner jätte härligt och nu ska vi hoppa ner och bada i vågorna :) pusselipuss

Skickat från min HTC

lördag 13 augusti 2011

PÅ LIFE

Är på LIFE med lite kompisar. Hann inte vakna till paraden så fick nöja mig med att att bara festa normalt med o-Bögiga folk :( TRIST :( här är det iaf Kul som fan, och festivalen håller pa i åtta dar till. Tur!!

Skickat från min HTC

Nu drar vi ut! Pride!!

Happy hour är över, nattklubbarna öppnade vid 1600 idag! Sjukt. Sa nu drar vi, Pride it is. Alla har på sig jeopard färgat och nu ska jag vifta med regnbågens flagga ikväll. Woooop woooop!!!!



Skickat från min HTC